HOLISTIC BEAUTY PROGRAMMA

In zes magische behandelingen naar een nieuwe jij!

Maak een afspraak

Wat is Holistic Beauty?

COLOUR & SPICE

Ik werk volgens het Holistic Beauty principe van Colour & Spice. De Colour & Spice methode versterkt je huid, je energie en je natuurlijke uitstraling in 6 maanden. Wat je uitstraalt, trek je aan.

Bij de Colour & Spice methode is er geen indeling in huidtypen. Je huid is het contact tussen je innerlijke wereld en de buitenwereld. Het is dan ook niet verrassend dat een verstoord huidbeeld zoals droogheid, overmatige productie van talg of een vroegtijdige huidveroudering niet alleen door lichamelijke maar ook door emotionele disharmonie kan ontstaan.

Deze holistische manier van werken paste zo bij mijn eigen visie dat ik niet twijfelde en met deze mooie natuurzuivere productlijn startte.

Holistic Beauty programma volgens Colour & Spice

Behandeling in 3 fasen

Fase 1
Beauty Detox

De Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar een stralende huid is het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal gaat zuiveren en herstellen. Na een periode van twee maanden heeft je huid haar natuurlijke glans en schoonheid terug

Fase 2
Rebalance

Voor een stevige en egale uitstraling heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Rebalance producten werk je aan een sterk fundament voor een gezonde huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan het zelfhelend vermogen van je huid. Bij dagelijks gebruik behoren tekorten en disharmonie van je huid snel tot het verleden.

Fase 3
Uplifting

De uplifting producten zitten bomvol  natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er vol en gezond uitziet. Door de voorgaande stappen van Beauty Detox en Rebalance profiteert je huid optimaal van de krachtige werking van de Uplifting huidverzorgingslijn. De resultaten zullen je aangenaam verrassen.


HOLISTIC BEAUTY PROGRAMMA

Het eindresultaat

  1. Natuurlijke huidverbetering
  2. Inner Peace, Outer Beauty
  3. Zelfliefde, daadkracht en tederheid
  4. Leren luisteren naar wat jouw lichaam, huid en hart je vertellen
  5. Meer vreugde, energie en bezieling in je dagelijks leven

Interesse in een Holistic Beauty behandeling
waarin je op zoek gaat naar een nieuwe jij?

Maak een afspraak
Bekijk prijslijst
Maak een afspraak
Bekijk prijslijst

Wat we nog doen!

Verwen je haar en hoofd volgens het ‘Bio Hair Wellnessconcept’!

Head Spa
behandeling

Ontdek dit uniek concept
Last van oor- of hoofdpijn, stress, slaapstoornissen? Boek een oorkaarsbehandeling!

Oorkaars
behandeling

Ontdek deze behandeling
Meraki massages

Meraki
Massages

Ontdek onze massages